Opgelet !

Het nieuwe circulatieplan is van start in Gent. Brasserie Pakhuis ligt vanaf dan in een autovrije zone. Hieronder enkele richtlijnen zodat je ons gemakkelijk kunt bereiken.

> Met het openbaar vervoer :

Brasserie Pakhuis is zeer gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. In principe houden elke tramlijn en zo goed als elke buslijn halte aan de Korenmarkt welke op wandelafstand van Brasserie Pakhuis ligt. Op de site van de lijn kan je je route eenvoudig plannen, zowel voor verplaatsingen met de bus als met de tram. https://www.delijn.be/nl/ 

> Met de wagen :

In de buurt van Brasserie Pakhuis zijn er verschillende parkings beschikbaar waar je eenvoudig kan parkeren terwijl je geniet van een heerlijk gerecht.

  • Op 5 minuutjes stappen, net over de Leie, vind je de Parking Sint-Michiels (P7). Deze parking ligt in de blauwe zone. Hier kan je voor ongeveer 5 euro al twee en een half uur parkeren.
  • Op een kleine 8 minuutjes stappen is er Parking Kouter waar je voor ongeveer 6 euro 3 uur kan staan.
  • Op een kleine 5 minuutjes stappen heb je ook nog de Center Parking, waar je ook voor ongeveer 6 euro 3 uren je auto kan wegzetten. 

> Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, voegen we er nog enkele handige links bij.

  • Eenvoudig van A naar B? Er is een Gentse versie van Google Maps gemaakt, de ‘Circulatieplan - Routeplanner’. Hierop kan je je Gentse route plannen voor zowel auto, te voet als met de fiets. 
  • Algemene informatie om je bezoek zo goed mogelijk te plannen? Bezoek deze link van Stad Gent.