Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

25 jaar Pakhuis

Brasserie Pakhuis vierde op 10 oktober 2016 haar 25ste verjaardag. Een ideaal moment om even terug te blikken op de rijke geschiedenis van dit fascinerend gebouw!

lees meer

PAKHUIS @ HOME

Geniet van onze oesters en zeevruchten bij u thuis.

Bestel tijdig!

lees meer

Studenten gezocht

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met ervaring om ons zaalteam te versterken !

bekijk de vacature

Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

25 jaar Pakhuis

Brasserie Pakhuis vierde op 10 oktober 2016 haar 25ste verjaardag. Een ideaal moment om even terug te blikken op de rijke geschiedenis van dit fascinerend gebouw!

lees meer

PAKHUIS @ HOME

Geniet van onze oesters en zeevruchten bij u thuis.

Bestel tijdig!

lees meer

Studenten gezocht

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met ervaring om ons zaalteam te versterken !

bekijk de vacature

Voorgerechten

Bisque van Kreeft €11,10

Huisgemaakte Garnaalkroketjes met grijze Garnalen, Citroen en gefrituurde Peterselie 1 st. - €12,902 st. - €17,90

Gerookte Noorse Zalm, uit de Noorse Fjorden, die op ambachtelijke wijze gezouten en geroken wordt in een familiebedrijf aan onze kust, geserveerd met Peterselie en Ajuin €14,90

Gegrilde Noordzee Krabschaar, Salade van jonge Bloemkool en Oca, Dipsausje met gerookte Paprika€17,30

Sint-Jacobsnootjes “à la plancha”, gelakt Spek van Bayeux Varken “Le Devant”,
Mousseline van Peterseliewortel, Bintjes en zachte Look, Waterkers€18,90

Huisgerookte Hondshaai, Sorbet van Yacón, gepekelde Rammenas, Citroenverbena €14,70

Assiette Bressane “ Le Devant” 
Preskop, Zuurdesemtoast met huisbereid Smout 
Gebrande Flan van Kippenlevertjes, Crème van Raapjes 
Konfijt van Bressekip, Slaatje van rode Biet en Appel   €14,30

Warm Geitenkaasje “ Crottin de Chavignol”, Slaatje van jonge Wortelen met Dadel, Komijn en krokante jonge blaadjes uit de Bio Tuin €14,30(*) €19,20

Carpaccio van Rundsvlees "West-Vlaams rood" met Parmezaan, Rucola en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus €14,70

Huisbereide Terrine van Ganzenlever gelardeerd met Serrano Ham, Mostarda van Conférence Peer, Veldsla, Brioche €18,90

1/2 Lauw geserveerde kreeft (+- 475 gr ) "Belle Vue" met Kropsla, Eitje en Tomaat €24,10

(*) Als hoofdgerecht

 

Vegetarisch

 

Kervelsoep, Crème van rode Biet, zure Room €9,90

“Tzay,  100 % plantaardig produkt op basis van gedroogde Tofu”. Roergebakken Tzay, Bio Tarwe, Salade van fijngesneden Wintergroenten  “Le Monde des Mille Couleurs”, Légumaise van rode Biet en Yacón €15,20(*) €19,90

Bio Linguine, "La Terra e il Cielo", met Shii-take en Chinese Kool, gegrilde Daikon, Tempura van Wortelgroenten €15,70(*) €19,70

(*) Als hoofdgerecht

 

Al de gerechten op onze kaart kunnen residuen van de wettelijke bepaalde allergenen bevatten. In geval van voedselintolerantie, gelieve dit tijdig bij onze medewerkers aan te geven bij uw bestelling. We doen er alles aan om tegemoet te komen aan uw wensen.