Brasserie Pakhuis is jarig !

Op 10 oktober is het al twintig jaar geleden dat wij voor het eerst de deuren openden voor onze klanten.Wat twee decennia geleden een evenement was in Gent is nu een vaste waarde geworden. Ontdek wat we allemaal in petto hebben om dit te vieren.

Eigen wijnen

Quintaluna en Chono, onze eigen wijnen voor de twintigste verjaardag.: Om deze twintigste verjaardag kracht bij te zetten werd besloten om zelf een wijn samen te stellen.
Daarvoor deden wij beroep op de expertise van wijninvoerder Ad Bibendum die deze uitdaging tot een goed einde wist te brengen.Het resultaat kan u vanaf nu komen proeven in onze Brasserie!

Principale

Op 28 februari 2012 tapte de Gentse Burgemeester Daniƫl Termont het eerste glas van ons nieuw huisbier "Principale". Lees meer

Het vijfde Pleasures magazine is er!

Home

ZONDAG 19 Oktober: OESTERMARKT

29 augustus 2014
 

Brasserie Pakhuis organiseert haar 7de Oestermarkt op Zondag 19 Oktober van 11 tot 15u
Ontdek alles over oesters op onze tweede oestermarkt !
Meer dan 10 soorten uit 8 streken in Frankrijk, Zeeland en Engeland.
Oesterkwekers geven deskundige uitleg.
Proef de oesters ter plaatse of neem ze mee naar huis.
Oesters aan Marktprijzen
Een must voor elke oesterliefhebber!

29 augustus 2014
 

Tempura van Noordzeekrab, “Bloody Mary Cherry Tomatoes”, pittige Bio Salades, Courgette, Basilicum

Mangalica Ham, gemarineerde Bietjes, Boontjes, rode Besjes, Amandel, Notenolie Vierge

Schelvisfilet, Stoofpotje van Wulken met jonge Zomerprei, Tomaat, Kokosmelk en zachte Look,
gestoomde nieuwe Aardappeltjes

Kabeljauwrug à la plancha, Boontjes, geprakte nieuwe Aardappelen, jonge Koolblaadjes, Kalfsjus met Girolles

Kalfs T-Bone Steak “Selectie Olivier Metzger”, Compote van Paprika's, Bio Pasta Linguine met Warmoes

Wilde Eend, Jus met Pruimen “Le Devant”, Slaatje van Spitskool met Sinaas en Hazelnoot, Mousseline van Bintjes met zachte Kerrie

Nieuwe vegetarische gerechten

22 augustus 2014
 

Carpaccio van Biologisch geteelde Tomaten, frisse Kruiden en Bloemetjes, Zuringijs

Huisbereide Veggie Burger van Rijst en Linzen, Bio Broodje, Tomaat, Sla,
Ketchup “ Pakhuis”

Veggie Torentje van gegrilde Bio Groenten, Mozzarella, Kaviaar van Aubergines, Tomatencoulis en krokante Zuurdesem

Warm Geitenkaasje “ Crottin de Chavignol”, pittige groene Bio Salades,
gemarineerde Venkel, Compote van Pruimen “Le Devant” met Amandel en Salie

Augustus en september: Zeeuwse Mosselen

2 augustus 2014
 

Wij blijven nog even in de vakantiesfeer met de overheerlijke echte Zeeuwse mosselen.

Zeeuwse Mosselen Natuur, verse Frietjes en Mosterdsausje

Zeeuwse Mosselen met ons Huisbier “Principale”, verse Frietjes en Mosterdsausje

Zeeuwse Mosselen Spicy & Asian: Kokosmelk, Gember, Citroengras, en rode Pepertjes