Brasserie Pakhuis is jarig !

Op 10 oktober is het al twintig jaar geleden dat wij voor het eerst de deuren openden voor onze klanten.Wat twee decennia geleden een evenement was in Gent is nu een vaste waarde geworden. Ontdek wat we allemaal in petto hebben om dit te vieren.

Eigen wijnen

Quintaluna en Chono, onze eigen wijnen voor de twintigste verjaardag.: Om deze twintigste verjaardag kracht bij te zetten werd besloten om zelf een wijn samen te stellen.
Daarvoor deden wij beroep op de expertise van wijninvoerder Ad Bibendum die deze uitdaging tot een goed einde wist te brengen.Het resultaat kan u vanaf nu komen proeven in onze Brasserie!

Principale

Op 28 februari 2012 tapte de Gentse Burgemeester Daniƫl Termont het eerste glas van ons nieuw huisbier "Principale". Lees meer

Het vijfde Pleasures magazine is er!

Home

Onze gerechten van onze hoeve "Le Devant"

30 juni 2014
 

Ontdek de pure en zuivere smaak van onze uitzonderlijke producten gekweekt met respect voor de natuur in een ideale stressvrije omgeving op onze hoeve in La Chapelle-Naude bij Bourg-en-Bresse.


Poulet de Bresse AOP “ Le Devant”

In de Oven gebraden Bout of Filet van Poulet de Bresse AOP “ Le Devant”, Braadjus met Shoyu en Citroengras, lauwe Rijstsalade met gemarineerde Komkommer en Paprika

Maatjes op het menu!

27 juni 2014
 

De liefhebbers van maatjes hebben er dit jaar langer moeten op wachten. Door het koude voorjaar werd het maatjesseizoen met twee weken vertraagd.

Vanaf Vrijdag 27 Juni op onze menukaart:

Jonge Haring “Maatjes”, Snijboontjes en Lente Ajuin

Jonge Haring “Maatjes”, Slaatje uit de Biotuin met Snijboontjes, jonge Raapjes
en geroosterde Bietjes, Shoyu met Mirin en Gember

Licht geroosterde jonge Haring “Maatjes”, geprakte Aardappelen met Paksoy,
Salsa met Appeljus, groene Uitjes en Gember