Brasserie Pakhuis is jarig !

Op 10 oktober is het al twintig jaar geleden dat wij voor het eerst de deuren openden voor onze klanten.Wat twee decennia geleden een evenement was in Gent is nu een vaste waarde geworden. Ontdek wat we allemaal in petto hebben om dit te vieren.

Eigen wijnen

Quintaluna en Chono, onze eigen wijnen voor de twintigste verjaardag.: Om deze twintigste verjaardag kracht bij te zetten werd besloten om zelf een wijn samen te stellen.
Daarvoor deden wij beroep op de expertise van wijninvoerder Ad Bibendum die deze uitdaging tot een goed einde wist te brengen.Het resultaat kan u vanaf nu komen proeven in onze Brasserie!

Principale

Op 28 februari 2012 tapte de Gentse Burgemeester Daniƫl Termont het eerste glas van ons nieuw huisbier "Principale". Lees meer

Het vijfde Pleasures magazine is er!

Home

Paasmaandag 21 April

17 april 2014
 

Aangepaste openingsuren
Bar open vanaf 16u30
Restaurant open vanaf 18u00

April "Van onze eigen hoeve « Le Devant » op uw bord"

4 april 2014
 

Ontdek de pure en zuivere smaak van onze uitzonderlijke producten gekweekt met respect voor de natuur in een ideale stressvrije omgeving op onze hoeve in La Chapelle-Naude bij Bourg-en-Bresse.



Heerlijke Bresse Kip AOP “Le Devant”

Kroket van Bresse Kip AOP “Le Devant”, gebakken Paddenstoelen, groene Kool,
Compote van Ajuin

In de Oven gebraden Poulet de Bresse AOP “ Le Devant”, Braadjus met Shoyu en Citroengras, Rijst met Prei, Zonnewortel en jonge Koolblaadjes


De Paasperiode is voor Brasserie Pakhuis dé gelegenheid bij uitstek om een ode te brengen aan een delicatesse die menig fijnproever weet te waarderen: heerlijk geurend « Hampshire Down » lamsvlees van onze boerderij
« Le Devant »

Onze Chef neemt u mee op een culinaire trip langsheen talrijke originele bereidingswijzen van dit gerecht:

Lamsnavarin, jonge Groenten en Scheuten van « Le Monde des Mille Couleurs »,
gestoofde Parelgerst

Lamsbout, groene en witte Asperges, Lamsjus met Morieljes, Aardappelen “Belle de Fontenay”

vanaf 4 April Asperges

4 april 2014
 

April en Mei zijn de aspergemaanden bij uitstek: de slanke groene en de verleidelijke witte. In de keuken doen ze alles om deze "koningin van de Belgische groenten" te dienen.

Onze gerechten:

Belgische Asperges AA op Vlaamse wijze

Mousse van gekookte Beenham, Slaatje van groene Asperges, Geitenkaas,
Zuurdesembrood met Smout en krokante Ham

Filet van Goudbrasem op de Velkant gebakken, gegrilde Witte Asperges, Sauce Vierge, Charlotte Aardappeltjes