Brasserie Pakhuis is jarig !

Op 10 oktober is het al twintig jaar geleden dat wij voor het eerst de deuren openden voor onze klanten.Wat twee decennia geleden een evenement was in Gent is nu een vaste waarde geworden. Ontdek wat we allemaal in petto hebben om dit te vieren.

Eigen wijnen

Quintaluna en Chono, onze eigen wijnen voor de twintigste verjaardag.: Om deze twintigste verjaardag kracht bij te zetten werd besloten om zelf een wijn samen te stellen.
Daarvoor deden wij beroep op de expertise van wijninvoerder Ad Bibendum die deze uitdaging tot een goed einde wist te brengen.Het resultaat kan u vanaf nu komen proeven in onze Brasserie!

Principale

Op 28 februari 2012 tapte de Gentse Burgemeester Daniƫl Termont het eerste glas van ons nieuw huisbier "Principale". Lees meer

Het vijfde Pleasures magazine is er!

Home

Tafelen met een hart

3 oktober 2014
 

Van 1 oktober tot 15 november tonen wij ons solidair met maatschappelijk kwetsbare jongeren in Vlaanderen. Wij bieden een menu en een aantal gerechten aan waarvan we een deel van de opbrengst schenken aan Tafelen met een Hart voor Kinderen

Op de kaart kan je de menu's of gerechten herkennen aan een Hart. Van elk gerecht met een Hart gaat een vooraf bepaald bedrag of percentage naar Tafelen met een Hart voor Kinderen. Klanten die een gerecht met een Hart kiezen, ontvangen na de maaltijd een cadeautje.

Onze gerechten met een hart:

Carpaccio van Rundsvlees “Originale Harry's Bar” met Parmezaan, Rucola
en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus

Op Velkant gegrilde Zalm, Mousseline van Bintjes en Pompoen, Mosterdsla,
Vinaigrette van Bietjes, Kappertjes en Appel

Onze menu met een Hart: 28 €
Romige Soep van Tomaten uit de Bio Tuin
****
Op Velkant gegrilde Zalm, Mousseline van Bintjes en Pompoen, Mosterdsla,
Vinaigrette van Bietjes, Kappertjes en Appel
Of
Risotto van Parelgerst met Zuiderse Groenten uit de Bio Tuin “Ecoveg”, Parmezaan
****
Kaastaart met Speculaas en Compote van Vruchten

Poulet de Bresse "Le Devant"

19 september 2014
 

Filet van Bresse Kip AOP “Le Devant”, gegrild, Bio Tomaat gevuld met Geitenkaas,
Griekse Pasta met gele Paprika