Job alert!

Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team? Bekijk hier de openstaande jobs!

bekijk jobs

Seafood in a box 🦪🦞

Thuis genieten van een royale zeevruchtenschotel? 

Afhaling mogelijk van dinsdag tem zaterdag.

(min 2 dagen vooraf te bestellen)

Bekijk de inhoud van de box in de menubalk Seafood "in a box" en plaats je bestelling!

TRAITEUR KERST 

De kerstdagen komen dichter en dichter. Heb je al kookstress?
Wij hebben de oplossing. Bestel onze heerlijke oesters en zeevruchten, zo hoef je niet achter de potten te staan! 

In het Pakhuis kan u van dinsdag tem zaterdag Oesters en Zeevruchten bestellen met uitzondering van 25 December, 31 December en 1 Januari.


Van dinsdag tem zaterdag kan u afhalen tot 21u, met uitzondering van 24/12 tot 16u.

Bekijk ons aanbod in de menubalk onder traiteur Kerst en plaats je bestelling!

Aangepaste openingsuren Eindejaar

Op zaterdag 24/12 open tot 16u.
Zondag 25/12 + zaterdag 31/12 en zondag 1/01 gesloten

Job alert!

Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team? Bekijk hier de openstaande jobs!

bekijk jobs

Seafood in a box 🦪🦞

Thuis genieten van een royale zeevruchtenschotel? 

Afhaling mogelijk van dinsdag tem zaterdag.

(min 2 dagen vooraf te bestellen)

Bekijk de inhoud van de box in de menubalk Seafood "in a box" en plaats je bestelling!

TRAITEUR KERST 

De kerstdagen komen dichter en dichter. Heb je al kookstress?
Wij hebben de oplossing. Bestel onze heerlijke oesters en zeevruchten, zo hoef je niet achter de potten te staan! 

In het Pakhuis kan u van dinsdag tem zaterdag Oesters en Zeevruchten bestellen met uitzondering van 25 December, 31 December en 1 Januari.


Van dinsdag tem zaterdag kan u afhalen tot 21u, met uitzondering van 24/12 tot 16u.

Bekijk ons aanbod in de menubalk onder traiteur Kerst en plaats je bestelling!

Aangepaste openingsuren Eindejaar

Op zaterdag 24/12 open tot 16u.
Zondag 25/12 + zaterdag 31/12 en zondag 1/01 gesloten

Chef de partie

Brasserie Pakhuis, een pand met karakter én een verhaal, viert dit jaar zijn 30-jarig bestaan en is in Gent en omstreken gekend voor zijn kraakverse en royale fruits de mer-schotels, authentiek kader en magnifiek zonneterras in het hartje van de stad.

Wil jij aan het roer staan van het open keukengedeelte, de zogenaamde ‘comptoir’ om o.a. onze verrukkelijke fruits de mer-schotels, steak tartaar en andere koude gerechten te bereiden?

Lucky you! Wij zijn op zoek naar een Chef de Partie voor onze Comptoir en Oesterbar.

Functiedetails

  • Je bent verantwoordelijk voor de comptoir in zijn totaliteit (organisatie, bereidingen, aansturen team,...)
  • Je etaleert onze topproducten op een aantrekkelijke wijze in onze etalagefrigo's
  • Je begeleidt de mise-en-place en service voor jouw keukengedeelte.
  • Je bereidt koude gerechten zoals rundstartaar, sashimi of carpaccio’s
  • Je geeft instructies aan een keukenteam

Profiel

  • Je hebt ervaring in de keuken, idealiter reeds in een verantwoordelijke functie (Chef de Partie).
  • Seafood is “jouw ding” en je maakt er een erezaak van die mooi te presenteren aan onze klanten
  • Hygiëne en netheid draag je hoog in het vaandel
  • Je kan je werkplek goed organiseren
  • Je bent communicatief vaardig en vlot in de omgang met collega’s

Wij bieden jou:

  • Een fulltime contract, 5 dagen week
  • Vrij op zondag en één andere weekdag (onderling te bepalen)
  • Een marktconform salaris, groeimogelijkheden én een fijne werkplek

Uurrooster:

Middag- en avondservice met service coupé

Is dit iets voor jou? 

Aarzel dan zeker niet om een mailtje te sturen naar koen@pakhuis.be met je CV en motivatie.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!