Tournée Minérale

Wij willen de mensen die zich inschreven bij Tournée Minérale een hart onder de riem steken door een aantal non-alcoholische drankjes in de kijker te zetten!

 

lees meer

Vier Valentijn in Brasserie Pakhuis

Romantisch dineren bij fonkelende kaarsjes, sfeervolle muziek, lekkere wijn en natuurlijk heerlijk eten……

lees meer

Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

Tournée Minérale

Wij willen de mensen die zich inschreven bij Tournée Minérale een hart onder de riem steken door een aantal non-alcoholische drankjes in de kijker te zetten!

 

lees meer

Vier Valentijn in Brasserie Pakhuis

Romantisch dineren bij fonkelende kaarsjes, sfeervolle muziek, lekkere wijn en natuurlijk heerlijk eten……

lees meer

Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

VALENTIJNSMENU 

vanaf donderdagavond 14/2 tem zaterdagavond 16/2

 

Noordzeekrab
Slaatje & Tempura van Noordzeekrab,
gegrilde Avocado, Crumble van Nori, Dashi saus
Glas Lindenhof (Paarl/Zuid-Afrika, Chardonnay)

Of

Carpaccio van Rundsvlees “Originale Harry’s Bar”
met Parmezaan, Rucola en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus
Glas "Poggio Ai Santi" (Montepulciano d'Abruzzo /Italië, Montepulciano)

Of

Veggie
Carpaccio van Bietjes “ Mille Couleurs”, geschaafde “Old Groendaal”Kaas,
Hartige Crumble, Crème van Barbarakers  
Glas Holy Dolley (Murray Darling/Australië, Chardonnay)

 

  ***

Poulet de Bresse AOP “ Le Devant “ & Kalfszwerikken
Filet van Poulet de Bresse AOP “Le Devant” gebraiseerd met Aromaten,
krokant gebakken Kalfszwezerik, romige Sherrysaus met Bieslook,
Groenten uit de bio tuin “ en cocotte” en Dragon, Tagliatelle
Glas Babich (Hawkes Bay/Nieuw Zeeland, Syrah)

Of

Skrei, de Noorse Winterkabeljauw
Skreifilet “à la plancha”, geprakte “Jeanette” Aardappel met platte Peterselie,
kort gebakken Witloof en Prei (julienne) uit de bio Wintertuin ,  Sabayon van wit Bier
Glas Louis Mansay (Languedoc/Frankrijk, Grenache blanc)

Of

Veggie : “Tzay,  100 % plantaardig produkt op basis van gedroogde Tofu”
Roergebakken Tzay en Wintergroenten  “Le Monde des Mille Couleurs”,
”Pickle” van Gember, Pompoen en rode Ajuin
Glas Norie (Salento /Italië, Negroamaro)

 

***

Huisgemaakt Chocoladetaartje
Mousse van witte Chocolade “Callebaut”, Mousse van Amandelen,
Krokantje van Karamel, Sorbet en Konfijt van Amaréne Kers

 


Menu zonder wijn: 49,00 €
Vegetarische menu: 43,00 €

Menu met 2 glazen wijn: 58,00 €

 

 Schrijf in op onze nieuwsbrief 
en ontvang wekelijks dit overzicht in uw mailbox.