Brasserie Pakhuis steunt 'Sign for my future'

Wij hebben getekend voor het klimaat! Jij hopelijk ook?

lees meer

Aangepaste Openingsuren Mei

Aangepaste openingsuren op woensdag 1 mei en donderdag 30 mei

Bar open vanaf 16u30 – Restaurant open vanaf 18u00 tot 22u30

Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

Brasserie Pakhuis steunt 'Sign for my future'

Wij hebben getekend voor het klimaat! Jij hopelijk ook?

lees meer

Aangepaste Openingsuren Mei

Aangepaste openingsuren op woensdag 1 mei en donderdag 30 mei

Bar open vanaf 16u30 – Restaurant open vanaf 18u00 tot 22u30

Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

MARKTMENU 

vanaf vrijdagavond 19/4 tem vrijdagmiddag 26/4

 

6 platte Oesters „Les Zélandes“, 0, Kees Sinke, Grevelingen-Zeeland
Glas Esencia Diviña (Rias Baixas/Spanje, Albariño)

Of

Sashimi van “Roasted” Zalm, Pijpajuin en jonge Scheuten “Mille Couleurs”, Citrus & Panko, krokante Nori, Wasabimayonaise
Glas Sant Pere „Vinyes Velles“ Celler del Roure
(Valencia/Spanje, Pedro Ximinez/Macabeu/Malvasia)

  ****

Kabeljauwrug “à la plancha”,  
Risotto “Carnaroli” met Bio Warmoes,
romige Daslookjus, Olijfolie met gekonfijte Tomaat
Glas Babich (Hawke’s Bay/Nieuw-Zeeland, Chardonnay)

Of

Gebraden Bout van Bresse Kip “ Le Devant”,
Linzen “Graines de Curieux” met gedroogde Ham en Salade van Koolblaadjes
uit de Bio Tuin, Braadjus met Salie en Tomaat, Aardappelmousseline
Glas Vermell « Cellar del Roure » (DO Valencia/Spanje, Tintorera/Monastrell/Mando)

****

Panna Cotta met Tonka, Appelcompote,
Lentebloemen uit de Bio Tuin “Le Monde des Mille Couleurs”, Muntsorbet

 


Menu zonder wijn: 49,00 €
Menu met 2 glazen wijn: 59,00 €

 

 Schrijf in op onze nieuwsbrief 
en ontvang wekelijks dit overzicht in uw mailbox.