VALENTIJNSMENU
vanaf donderdagavond 14/2 tem zaterdagavond 16/2
Noordzeekrab
Slaatje & Tempura van Noordzeekrab,
gegrilde Avocado, Crumble van Nori, Dashi saus
Glas Lindenhof (Paarl/Zuid-Afrika, Chardonnay)
Of
Carpaccio van Rundsvlees “Originale Harry’s Bar”
met Parmezaan, Rucola en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus
Glas "Poggio Ai Santi" (Montepulciano d'Abruzzo /Italië, Montepulciano)
Of
Veggie
Carpaccio van Bietjes “ Mille Couleurs”, geschaafde “Old Groendaal”Kaas,
Hartige Crumble, Crème van Barbarakers
Glas Holy Dolley (Murray Darling/Australië, Chardonnay)
***
Poulet de Bresse AOP “ Le Devant “ & Kalfszwerikken
Filet van Poulet de Bresse AOP “Le Devant” gebraiseerd met Aromaten,
krokant gebakken Kalfszwezerik, romige Sherrysaus met Bieslook,
Groenten uit de bio tuin “ en cocotte” en Dragon, Tagliatelle
Glas Babich (Hawkes Bay/Nieuw Zeeland, Syrah)
Of
Skrei, de Noorse Winterkabeljauw
Skreifilet “à la plancha”, geprakte “Jeanette” Aardappel met platte Peterselie,
kort gebakken Witloof en Prei (julienne) uit de bio Wintertuin , Sabayon van wit Bier
Glas Louis Mansay (Languedoc/Frankrijk, Grenache blanc)
Of
Veggie : “Tzay, 100 % plantaardig produkt op basis van gedroogde Tofu”
Roergebakken Tzay en Wintergroenten “Le Monde des Mille Couleurs”,
”Pickle” van Gember, Pompoen en rode Ajuin
Glas Norie (Salento /Italië, Negroamaro)
***
Huisgemaakt Chocoladetaartje
Mousse van witte Chocolade “Callebaut”, Mousse van Amandelen,
Krokantje van Karamel, Sorbet en Konfijt van Amaréne Kers
Menu zonder wijn: 49,00 €
Vegetarische menu: 43,00 €
Menu met 2 glazen wijn: 58,00 €
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang wekelijks dit overzicht in uw mailbox.