Brasserie Pakhuis steunt 'Sign for my future'

Wij hebben getekend voor het klimaat! Jij hopelijk ook?

lees meer

Aangepaste Openingsuren Mei

Aangepaste openingsuren op woensdag 1 mei en donderdag 30 mei

Bar open vanaf 16u30 – Restaurant open vanaf 18u00 tot 22u30

Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

Brasserie Pakhuis steunt 'Sign for my future'

Wij hebben getekend voor het klimaat! Jij hopelijk ook?

lees meer

Aangepaste Openingsuren Mei

Aangepaste openingsuren op woensdag 1 mei en donderdag 30 mei

Bar open vanaf 16u30 – Restaurant open vanaf 18u00 tot 22u30

Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

LUNCH

Elke dag van de week stellen wij onze lunch voor aan €16 (*)

 (met 5 Oesters: suppl. 3.50 €)

Maandag 22 April

Paasmaandag
****
Bar open vanaf 16u30 – Restaurant open vanaf 18u00

  

 Dinsdag 23 April

Romige Tomatensoep met Rucolacrème of
5 Oesters Zeeuwse Creuse, Kees Sinke
****
Varkensribbetjes “Le Devant”,
Salade, Aardappel in de Schil, Kruidenboter

 

Woensdag 24 April

Plankje “Charcuterie Le Devant by Noyen”, Condimenten of
5 Oesters Zeeuwse Creuse, Kees Sinke
****
Op Houtskool geroosterde Kippenbout,
pittige Salsa met Mango en rode Ajuin, zwarte Rijst met gemarineerde Groenten

 

Donderdag 25 April

Ijsgekoeld Komkommersoepje met Yoghurt en geroosterde Noten of
5 Oesters Zeeuwse Creuse, Kees Sinke
****
Hongaarse Rundsgoulash met Paprika uit de Bio Tuinkas, Pasta “Macaroni”

 

Vrijdag 26 April

Slaatje van gemarineerd Keelspek “Le Devant” met Tomaten en Bieslook of
5 Oesters Zeeuwse Creuse, Kees Sinke
****
Noordzeevis “Catch of the Day”, à la plancha,
Spinaziestoemp en Mousselinesaus

 

(*) volgens beschikbaarheid
Koffie of Thee bij het lunchmenu wordt u aangeboden 

 

Nieuwsbrief

     Schrijf in op onze nieuwsbrief 
en ontvang wekelijks ons lunchmenu in je mailbox.