Openingsuren eindejaar

lees meer

Zondag 20/10
Oestermarkt 2019

lees meer

Start nieuw oesterseizoen!

lees meer

Openingsuren eindejaar

lees meer

Zondag 20/10
Oestermarkt 2019

lees meer

Start nieuw oesterseizoen!

lees meer

MENU PAKHUIS

vanaf vrijdagavond 11/10 tem vrijdagmiddag 18/10

 

Gebakken Kippenlevertjes van Bressekip « Le Devant »,
Appel en Koolrabi, Jus met Lavas, Krokant van Zuurdesem
Glas Mathilde Chapoutier (Duché d’Uzès/Frankrijk, Viognier)

Of

6 diepe Zeeuwse Oesters N°3 , Kees Sinke, Oosterschelde
Glas Babich (Marlborough/Nieuw Zeeland, Sauvignon blanc)

   ****

Porc de Bayeux ‘Le Devant”
Op Houtskool geroosterd Varkensgebraad, Braadjus met bruin Huisbier
“Principale”, Aardappelen “Boulangère” met Ajuin en Warmoes
Glas « Bodegas Guimara » (Rioja/Spanje, Tempranillo)

****

Panna Cotta van geroosterde jonge Suikermaïs,
Crumble van gekarameliseerde Noten,
Compote van rode Biet en Appel met Salie

 

  

 Menu zonder wijn: € 36,70
Menu met 2 glazen wijn: € 47,00

 
 

Schrijf in op onze nieuwsbrief 
en ontvang wekelijks dit overzicht in uw mailbox.