Brasserie Pakhuis steunt 'Sign for my future'

Wij hebben getekend voor het klimaat! Jij hopelijk ook?

lees meer

Jaarlijks verlof

lees meer

De nieuwe maatjes zijn aangekomen!

lees meer

Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

Brasserie Pakhuis steunt 'Sign for my future'

Wij hebben getekend voor het klimaat! Jij hopelijk ook?

lees meer

Jaarlijks verlof

lees meer

De nieuwe maatjes zijn aangekomen!

lees meer

Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

MENU PAKHUIS

vanaf vrijdagavond 21/6 tem vrijdagmiddag 28/6

 

Jonge Haring “Maatje”,
Salade van Snijboontjes, groene Appel en Pijpajuin, Mayonaise met Oxalis
Glas Weisserburgunder «Jungling»
(Neumagen-Dhron/Moezel/Duitsland, Weisserburgunder)

Of

6 diepe Oesters « Estivale » N°3, David Hervé, Marennes-Oléron
Glas Esencia Diviña (Rias Baixas/Spanje, Albariño)

   ****

Bout van Bresse Kip “ Le Devant”, in bio Kruidenhooi gebraden,
Zomerslaatje, Wedgies met Oregano, Yoghurt met Tandoori
Glas Babich (Hawke’s Bay/Nieuw Zeeland, Syrah)

****

Rabarber uit de Bio Tuin,“Salade” en “Compote”, Bavarois van Hazelnoot,
Krokantje van witte Chocolade

  

 Menu zonder wijn: € 36,70
Menu met 2 glazen wijn: € 46,70

 
 

Schrijf in op onze nieuwsbrief 
en ontvang wekelijks dit overzicht in uw mailbox.