Tournée Minérale

Wij willen de mensen die zich inschreven bij Tournée Minérale een hart onder de riem steken door een aantal non-alcoholische drankjes in de kijker te zetten!

 

lees meer

Vier Valentijn in Brasserie Pakhuis

Romantisch dineren bij fonkelende kaarsjes, sfeervolle muziek, lekkere wijn en natuurlijk heerlijk eten……

lees meer

Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

Tournée Minérale

Wij willen de mensen die zich inschreven bij Tournée Minérale een hart onder de riem steken door een aantal non-alcoholische drankjes in de kijker te zetten!

 

lees meer

Vier Valentijn in Brasserie Pakhuis

Romantisch dineren bij fonkelende kaarsjes, sfeervolle muziek, lekkere wijn en natuurlijk heerlijk eten……

lees meer

Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

Voorgerechten

Bisque van Kreeft €11,10

Huisgemaakte Garnaalkroketjes met grijze Garnalen, Citroen en gefrituurde Peterselie 1 st. - €13,402 st. - €17,90

Gerookte Zalm, uit de Noorse Fjorden, die op ambachtelijke wijze gezouten en geroken wordt in een familiebedrijf aan onze kust, geserveerd met Peterselie en Ajuin €14,90

Sint-Jacobsnootjes “à la plancha”, kort gebakken Grondwitloof, romige Vadouvansaus, Appel en Zuringen “Mille Couleurs” €18,30

Licht gerookt Zalmhaasje met Citroen, Avocadocrème, gemarineerde Chayote, Nori en Sesam €16,30         

Carpaccio van gedroogd Lendenribstuk “ Dierendonck”, biologische Hennepolie, jonge Scheuten en geschaafde Knolgroenten uit de bio tuin “Le Monde des Mille Couleurs”,  Crème van Geitenkaas €18,30

Skrei de Noorse Winterkabeljauw
Sashimi van Skreihaasje, warme Jus van Kokkels, gemarineerde Pompoen, Postelein €16,90

Noordzeekrab
Slaatje & Tempura van Noordzeekrab, gegrilde Avocado, Crumble van Nori, Dashi saus €17,70

Crème brulèe van Kippenlevertjes “ Le Devant”, Pickle van Ajuintjes, Perenstroop, krokante Pastinaak €13,30

Warm Geitenkaasje “Crottin de Chavignol”, Appeltjes met Dadel en Tijm, jonge Slablaadjes “Le Monde des Mille Couleurs” met rode Biet en Zuurdesemcroutons €14,30(*) €19,20 

Carpaccio van Rundsvlees "West-Vlaams rood" met Parmezaan, Rucola en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus €14,70

Huisbereide Terrine van Ganzenlever gemarmerd met Dadel - en Vijgenbrood, Compote van rode Ajuin, Veldsla, geroosterd Notenbrood €18,90

1/2 Lauw geserveerde Kreeft (+- 575 gr ) "Belle Vue" met Kropsla, Eitje en Tomaat €27,30

 

 (*) Als hoofdgerecht

 

Vegetarisch

Velouté van Rutabaga uit de bio Wintertuin, Toast met Emmental, platte Peterselie €9,90

Carpaccio van Bietjes “ Mille Couleurs”, geschaafde “Old Groendaal” Kaas, Hartige Crumble, Crème van Barbarakers €14,30

Pasta “Ravioli” gevuld met Spinazie en Ricotta, Crème van geroosterde Pastinaak, Kaas “Pas de Rouge” en Barbarakers €14,30

Tzay, 100 % plantaardig produkt op basis van gedroogde Tofu
Roergebakken Tzay en Wintergroenten “Le Monde des Mille Couleurs”, ”Pickle” van Gember, Pompoen en rode Ajuin €15,20

 

 

Al de gerechten op onze kaart kunnen residuen van de wettelijke bepaalde allergenen bevatten. In geval van voedselintolerantie, gelieve dit tijdig bij onze medewerkers aan te geven bij uw bestelling. We doen er alles aan om tegemoet te komen aan uw wensen.