Brasserie Pakhuis steunt 'Sign for my future'

Wij hebben getekend voor het klimaat! Jij hopelijk ook?

lees meer

Aangepaste Openingsuren Mei

Aangepaste openingsuren op woensdag 1 mei en donderdag 30 mei

Bar open vanaf 16u30 – Restaurant open vanaf 18u00 tot 22u30

Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

Brasserie Pakhuis steunt 'Sign for my future'

Wij hebben getekend voor het klimaat! Jij hopelijk ook?

lees meer

Aangepaste Openingsuren Mei

Aangepaste openingsuren op woensdag 1 mei en donderdag 30 mei

Bar open vanaf 16u30 – Restaurant open vanaf 18u00 tot 22u30

Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

Voorgerechten

Bisque van Kreeft €11,10

Huisgemaakte Garnaalkroketjes met grijze Garnalen, Citroen en gefrituurde Peterselie 1 st. - €13,402 st. - €17,90

Gerookte Zalm, uit de Noorse Fjorden, die op ambachtelijke wijze gezouten en geroken wordt in een familiebedrijf aan onze kust, geserveerd met Peterselie en Ajuin €14,90      

Sashimi van “Roasted” Zalm, Pijpajuin en jonge Scheuten “Mille Couleurs”, Citrus & Panko, krokante Nori, Wasabimayonaise €16,90

“Charcuterie Le Devant by Noyen” - 
eerlijke aanpak, heerlijke smaak
Pastei  van “Bayeux” Varken, Compote van rode Ajuin, ingelegde Condimenten, Zuurdesemtoast, Smout €12,30

Preskop van Bayeux Varken « Le Devant », Mosterdmayonaise, Krokantje met Selderzout, Slaatje van Komkommer, Radijs en jonge Venkel €11,70

Warm Geitenkaasje “ Crottin de Chavignol”, gemarineerde zoete Puntpaprika, Auberginekaviaar, Romeinse Sla en Mizuna, Krokant €14,30(*) €19,20 

Carpaccio van Rundsvlees "West-Vlaams rood" met Parmezaan, Rucola en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus €14,70

Huisbereide Terrine van Ganzenlever gemarmerd met Dadel - en Vijgenbrood, Compote van rode Ajuin, groene Sla, geroosterd Notenbrood €18,90

1/2 Lauw geserveerde Kreeft (+- 575 gr ) "Belle Vue" met Kropsla, Eitje en Tomaat €27,30

 

 (*) Als hoofdgerecht

 

Vegetarisch

Lentevelouté van jonge groene Kruiden en Blaadjes uit de Bio Tuin, zure Room €9,90

“Veggie Carbonara”
Tagliatelle van Volkoren Spelt met Prei en Warmoes “ Mille Couleurs”, Ricotta €14,20

Asperges op Vlaamse Wijze €15,70

 

Al de gerechten op onze kaart kunnen residuen van de wettelijke bepaalde allergenen bevatten. In geval van voedselintolerantie, gelieve dit tijdig bij onze medewerkers aan te geven bij uw bestelling. We doen er alles aan om tegemoet te komen aan uw wensen.