Welkom bij brasserie Pakhuis!

 

Dé brasserie waar heerlijk eten, een unieke sfeer en een rijke geschiedenis samenkomen.

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze artikels over het Pakhuis. Van onze uitgebreide menukaart tot de geschiedenis van ons historisch pand: hier ontdek je alles wat je moet weten over ons.

Of je nu een vaste klant bent of Pakhuis voor het eerst ontdekt, wij weten zeker dat je geïnspireerd raakt en enthousiast zult worden na het lezen van al onze verhalen!

Klik, lees en dompel jezelf onder in de wereld van brasserie Pakhuis!

 

Lokaal & Lekker: 5 lokale producenten die de korte keten omarmen

Hoe eet je een oester? Stap voor stap uitgelegd

De brasserie onder de torens van Gent

De rijke geschiedenis van brasserie Pakhuis

De ultieme culinaire ervaring bij Pakhuis

De comptoir van brasserie Pakhuis

Een eerlijke keuken met traditionele toppers

De wereld van oesters en zeevruchten

Maak kennis met chef Koen Lefever

Quality time aan de bar

Verwen jezelf op ons zonnig stadsterras

Onze eigen boerderij: 'Le Devant'

Op bezoek bij Dries Delanote

Kaas en bier: een hemelse combinatie