❣️ VALENTIJNSMENU ❣️
67.00 €
(Menu enkel te verkrijgen op 14 Februari)
Apero & Amuse Bouche
Praline van „Foie de Poulet de Bresse Le Devant“, rode Bietengelei
Risotto Kroketje, gefruite Peterselie
Zalm „Graved Lax“, Omelet, groene Kruiden & zure Room
Of
Oesterdegustatie van 3 Oesters volgens Marktaanbod
❤️❤️❤️
Sint-Jakobsvruchten
Tartaar van Sint-Jakobsvruchten, crème van Avocado, Wakamé Slaatje, Dashi
Of
Carpaccio van Rundsvlees “Originale Harry’s Bar”
Parmezaan, Rucola en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus
❤️❤️❤️
Poulet de Bresse AOP ‘Le Devant’
Filet van Poulet de Bresse AOP “Le Devant” op de karkas gebraiseerd met Aromaten,
krokant gebakken Kalfszwezerik, romige Sherrysaus met Bieslook,
Groenten uit de bio tuin “ en cocotte”, Tagliatelle
Of
Skrei, “de Noorse Winterkabeljauw”
Skreifilet “à la plancha”, romige Jus van Kokkels, Pasta “Fideua tinta Calamar”, Aardpeer en Prei
❤️❤️❤️
Chocolade & Sinaas
Bloedsinaasappel, Sorbet van Chocolade « Holy Cow », Pistache Cake