Proef ons nieuw Pleasures product:

L'Artisan "Méthode tradionelle"

lees meer

Brusselse Wafels

lees meer

Jaarlijks verlof van 11/07 tem 27/07/2018 17u.

Wij verwelkomen u graag terug in onze bar op 27/07 vanaf 17u en in het restaurant vanaf 18u30.

Tot dan!

Suggesties van onze Hoeve "Le Devant"

lees meer

Brasserie Pakhuis verrijkt je studentenleven!

lees meer

Bib Gourmand

Wij zijn zeer blij dat wij voor het elfde opeenvolgende jaar vermeld staan met een 'Bib Gourmand' in de Michelingids 2018 !

De nieuwe maatjes zijn aangekomen!

lees meer

Het is tijd voor Asperges!

lees meer

Proef ons nieuw Pleasures product:

L'Artisan "Méthode tradionelle"

lees meer

Brusselse Wafels

lees meer

Jaarlijks verlof van 11/07 tem 27/07/2018 17u.

Wij verwelkomen u graag terug in onze bar op 27/07 vanaf 17u en in het restaurant vanaf 18u30.

Tot dan!

Suggesties van onze Hoeve "Le Devant"

lees meer

Brasserie Pakhuis verrijkt je studentenleven!

lees meer

Bib Gourmand

Wij zijn zeer blij dat wij voor het elfde opeenvolgende jaar vermeld staan met een 'Bib Gourmand' in de Michelingids 2018 !

De nieuwe maatjes zijn aangekomen!

lees meer

Het is tijd voor Asperges!

lees meer

Voorgerechten

Bisque van Kreeft €11,10

Huisgemaakte Garnaalkroketjes met grijze Garnalen, Citroen en gefrituurde Peterselie 1 st. - €13,402 st. - €17,90

Gerookte Noorse Zalm, uit de Noorse Fjorden, die op ambachtelijke wijze gezouten en geroken wordt in een familiebedrijf aan onze kust, geserveerd met Peterselie en Ajuin €14,90

Jonge Haring “Maatje”, Salade van Snijboontjes, groene Appel en jonge Ajuin, Yoghurtmayonaise met Oxalis 1 stuk €10,90 3 stuks 15,40                  

Op Houtskool licht geroosterde jonge Haring “Maatje”, Japanse Sushirijst “Koshihikari”, krokante Nori, gepekelde Citroen, Radijs “Ijskegel”, Shoyu 1 stuk €12,40 2 stuks 16,90                                         

Warm Geitenkaasje “Crottin de Chavignol”, Compote van zoete Puntpaprika, gemarineerde Courgette en Radijs, Romeinse Sla, Zuurdesemcroutons €14,30(*) €19,20 

Carpaccio van Rundsvlees "West-Vlaams rood" met Parmezaan, Rucola en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus €14,70

“Pressée” van Bayeux Varken “Le Devant”, Radijspesto, Focaccia, “Barigoule” van Groenten uit de Bio Tuin €14,10

Pastei van Kippenlevertjes “ Le Devant” en Ham, Toast met Mosterdzaad, “Pickle” van rode Ajuin en Bloemkool €14,40

Huisbereide Terrine van Ganzenlever, Compote en gemarineerde Rabarber, Mosterdsla, Brioche €18,90

1/2 Lauw geserveerde Kreeft (+- 575 gr ) "Belle Vue" met Kropsla, Eitje en Tomaat €27,30

Asperges op Vlaamse Wijze €14,90(*) €21,30

 

 (*) Als hoofdgerecht

 

Vegetarisch

Lentevelouté van Kervel en jonge Brandnetel, Yoghurt met Tomaat €9,90

Veggie Torentje van gegrilde Bio Groenten, Mozzarella, Kaviaar van Aubergines, Tomatencoulis en krokante Zuurdesem €13,80

 

 

 

Al de gerechten op onze kaart kunnen residuen van de wettelijke bepaalde allergenen bevatten. In geval van voedselintolerantie, gelieve dit tijdig bij onze medewerkers aan te geven bij uw bestelling. We doen er alles aan om tegemoet te komen aan uw wensen.