Brasserie Pakhuis zoekt administratief medewerker met ervaring!

lees meer

Proef ons nieuw Pleasures product:

L'Artisan "Méthode tradionelle"

lees meer

Brusselse Wafels

lees meer

Hemelvaart 15.08.2018

Bar open vanaf 16u30 – Restaurant open vanaf 18u00

Brasserie Pakhuis verrijkt je studentenleven!

lees meer

Brasserie Pakhuis zoekt full-time zaalmedewerkers met ervaring!

lees meer

Het mosselseizoen is terug aangebroken!

lees meer

Brasserie Pakhuis zoekt administratief medewerker met ervaring!

lees meer

Proef ons nieuw Pleasures product:

L'Artisan "Méthode tradionelle"

lees meer

Brusselse Wafels

lees meer

Hemelvaart 15.08.2018

Bar open vanaf 16u30 – Restaurant open vanaf 18u00

Brasserie Pakhuis verrijkt je studentenleven!

lees meer

Brasserie Pakhuis zoekt full-time zaalmedewerkers met ervaring!

lees meer

Het mosselseizoen is terug aangebroken!

lees meer

Voorgerechten

Bisque van Kreeft €11,10

Huisgemaakte Garnaalkroketjes met grijze Garnalen, Citroen en gefrituurde Peterselie 1 st. - €13,402 st. - €17,90

Gerookte Zalm, uit de Noorse Fjorden, die op ambachtelijke wijze gezouten en geroken wordt in een familiebedrijf aan onze kust, geserveerd met Peterselie en Ajuin €14,90

Tomaten “Le Monde des Mille Couleurs“ en Salade, frisse Kruiden en Bloemen, Sorbet van Venkelkruid €15,20

Jonge Haring “Maatje”, Salade van Snijboontjes, groene Appel en jonge Ajuin, Yoghurtmayonaise met Oxalis 1 stuk €10,90 2 stuks 15,40                  

Flan van Noorse Zalm, Quinoa met Paprika en Komkommer, Basilicumolie €15,30

Bouquet Garnalen, gekoelde Schaaldierenthee met Citroenverveine,
gegrilde en gemarineerde Watermeloen en Courgette  €16,20

“Pressée” van Bayeux Varken “Le Devant”, Mosterdmayonaise, Kropsla, gemarineerde Sjalotten en Champignons €14,10

Warm Geitenkaasje “Crottin de Chavignol”, Salade “Fatouche”, Coucous, platte Peterselie, Citrus, Compote van Abrikoos met Munt en Rozijnen €14,30(*) €19,20 

Carpaccio van Rundsvlees "West-Vlaams rood" met Parmezaan, Rucola en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus €14,70

Pastei van Kippenlevertjes “ Le Devant” en Ham, Toast met Mosterdzaad, “Pickle” van sjalot en Bloemkool €14,40

1/2 Lauw geserveerde Kreeft (+- 575 gr ) "Belle Vue" met Kropsla, Eitje en Tomaat €27,30

 

 (*) Als hoofdgerecht

 

Vegetarisch

Ijsgekoelde Soep van Komkommer uit de Biotuin met Appel en Gember €9,90

Veggie Torentje van gegrilde Bio Groenten, Mozzarella, Kaviaar van Aubergines, Tomatencoulis en krokante Zuurdesem €14,30

“Veggie Balls”, rauwe Groentensalade, Yoghurt met Tijm en Sumac €13,30

 

 

Al de gerechten op onze kaart kunnen residuen van de wettelijke bepaalde allergenen bevatten. In geval van voedselintolerantie, gelieve dit tijdig bij onze medewerkers aan te geven bij uw bestelling. We doen er alles aan om tegemoet te komen aan uw wensen.