RESTAURANT GESLOTEN
"Corona-virus"

Beste klanten,

Naar aanleiding van het Corona-virus, worden wij verplicht door de overheid om het restaurant te sluiten vanaf vrijdag 13 maart (middernacht) tot en met 19 april.

Wij hopen u terug te mogen verwelkomen vanaf maandag 20 april.

We houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen via Facebook en onze website www.pakhuis.be.

Wij blijven bereikbaar op info@pakhuis.be

 

Het Pakhuis Team

RESTAURANT GESLOTEN
"Corona-virus"

Beste klanten,

Naar aanleiding van het Corona-virus, worden wij verplicht door de overheid om het restaurant te sluiten vanaf vrijdag 13 maart (middernacht) tot en met 19 april.

Wij hopen u terug te mogen verwelkomen vanaf maandag 20 april.

We houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen via Facebook en onze website www.pakhuis.be.

Wij blijven bereikbaar op info@pakhuis.be

 

Het Pakhuis Team

Voorgerechten

Bisque van Kreeft €11,10

Huisgemaakte Garnaalkroketjes met grijze Garnalen, Citroen en gefrituurde Peterselie 1 st. - €13,402 st. - €17,90

Gerookte Zalm, uit de Noorse Fjorden, die op ambachtelijke wijze gezouten en geroken wordt in een familiebedrijf aan onze kust, geserveerd met Peterselie en Ajuin €14,90      

Sint-Jacobsvrucht, gebakken met Lardo “Le Devant”, Crème van Knolselder, Zuringen “Le Monde des Mille Couleurs”, krokante rode Biet €18,30

Flan van Schotse Zalm, Slaatje van Quinoa met Raapsteel, Avocado en gekonfijte Tomaten, Kervelolie €14,30

Paté “Le Devant”, Compote van Ajuin met Balsamico, gepekelde Groentjes, krokante Chips van Linzen, Veldsla €12,30

Crème brulèe van Kippenlevertjes “ Le Devant”, Compote van Appelen met Salie, jonge Spruitblaadjes, Zuurdesemkrokant €13,10

Warm Geitenkaasje “ Crottin de Chavignol”, Honing, Chutney van Spaghettipompoen, Yacon, rode Ajuin, groene Salades uit de Bio Tuin, Crumble van Pumpernickel €14,30(*) €19,20 

Carpaccio van Rundsvlees "West-Vlaams rood" met Parmezaan, Rucola en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus €14,70

Huisbereide Terrine van Ganzenlever, Coulis van “Kangaroe” Appelbes, zoetzure rode Ajuin, Appel, Veldsla en Briochetoast €18,90

1/2 Lauw geserveerde Kreeft (+- 235 gr ) "Belle Vue" met Kropsla, Eitje en Tomaat €27,30

 

 (*) Als hoofdgerecht

 

Vegetarisch

Velouté van Postelein en Kervel uit de Bio Tuin, zure Room, Crumble met Granen en Noten €9,90

“Tzay, 100 % plantaardig produkt op basis van gedroogde Tofu”
Gestoofd met Prei, Aardpeer en Raapjes, Jus met Vadouvan Specerijen en Tomaat €15,10

 

 

Al de gerechten op onze kaart kunnen residuen van de wettelijke bepaalde allergenen bevatten. In geval van voedselintolerantie, gelieve dit tijdig bij onze medewerkers aan te geven bij uw bestelling. We doen er alles aan om tegemoet te komen aan uw wensen.