Suggesties van onze Hoeve "Le Devant"

lees meer

Brasserie Pakhuis verrijkt je studentenleven!

lees meer

Bib Gourmand

Wij zijn zeer blij dat wij voor het elfde opeenvolgende jaar vermeld staan met een 'Bib Gourmand' in de Michelingids 2018 !

Suggesties van onze Hoeve "Le Devant"

lees meer

Brasserie Pakhuis verrijkt je studentenleven!

lees meer

Bib Gourmand

Wij zijn zeer blij dat wij voor het elfde opeenvolgende jaar vermeld staan met een 'Bib Gourmand' in de Michelingids 2018 !

Voorgerechten

Bisque van Kreeft €11,10

Huisgemaakte Garnaalkroketjes met grijze Garnalen, Citroen en gefrituurde Peterselie 1 st. - €13,402 st. - €17,90

Gerookte Noorse Zalm, uit de Noorse Fjorden, die op ambachtelijke wijze gezouten en geroken wordt in een familiebedrijf aan onze kust, geserveerd met Peterselie en Ajuin €14,90

Sint-Jacobsnootjes “à la plancha”, Jus van gebrande Ajuin, Créme van Peterseliewortel, jonge Scheuten “Le Monde des Mille Couleurs” €17,30

Sashimi van Skrei, Limoen en Olijfolie "Vierge", Crème van Avocado, Ajuinkroepoek €16,90

Carpaccio van Bietjes "Le Monde des Mille Couleurs", verse Kaas, Mosterdsla, geroosterde Sesam met Sumac en Nori €13,10

Warm Geitenkaasje "Crottin de Chavignol", Slaatje van Wortelen, Komijn, Dadelcrème en jonge Blaadjes uit de Bio Wintertuin €14,30(*) €19,20 

Handgesneden Tartaar van “West-Vlaams rood”, Kaas “Old Groendaal”, Slaatje “Caesar Style”, krokante Zuurdesem €16,70

Pastei « Le Devant », Brioche Toast, Condimenten €12,70

Carpaccio van Rundsvlees "West-Vlaams rood" met Parmezaan, Rucola en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus €14,70

Huisbereide Terrine van Ganzenlever, gekarameliseerd met Appel, Compote van rode Ajuin, Veldsla, Brioche €18,90

1/2 Lauw geserveerde Europese blauwe Kreeft (+- 575 gr ) "Belle Vue" met Kropsla, Eitje en Tomaat €23,90

 

(*) Als hoofdgerecht

 

Vegetarisch

Velouté van Helianthis, fijngesneden jong Koolblad, Pesto van Mosterdblad €9,90

Ravioli met Spinazie en Ricotta, romige Jus van Zonnewortel, Pesto van gekonfijte Tomaten en Venkel  €13,80(*) €18,80

Seitan Steak “Tamari”, Rijst “black & white” met Palmkool en Shii-take, Slaatje van gemarineerde rode Kool, Daikon en Sesam €19,10

(*) Als hoofdgerecht

 

Al de gerechten op onze kaart kunnen residuen van de wettelijke bepaalde allergenen bevatten. In geval van voedselintolerantie, gelieve dit tijdig bij onze medewerkers aan te geven bij uw bestelling. We doen er alles aan om tegemoet te komen aan uw wensen.