Onze Bressekip op jouw feesttafel?

Bestel onze heerlijke en verantwoorde Bressekip van Ferme Le Devant voor de feesten! Klik voor meer info.

lees meer

Job alert!

Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team? Bekijk hier de openstaande jobs!

bekijk jobs

Woensdag 10 januari: uitzonderlijk gesloten.

Pakhuis gaat op teambuilding!

Sluitingsdagen Eindejaar

Wij zijn gesloten op 24, 25, 31 december en 1 Januari

Onze Bressekip op jouw feesttafel?

Bestel onze heerlijke en verantwoorde Bressekip van Ferme Le Devant voor de feesten! Klik voor meer info.

lees meer

Job alert!

Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team? Bekijk hier de openstaande jobs!

bekijk jobs

Woensdag 10 januari: uitzonderlijk gesloten.

Pakhuis gaat op teambuilding!

Sluitingsdagen Eindejaar

Wij zijn gesloten op 24, 25, 31 december en 1 Januari

MARKTMENU

€ 54.50

 

3 diepe Oesters Sentinelle & 3 diepe Oesters  « Utah Beach »

OF

Sashimi van kort geroosterde Zalm,
Bietjes uit de bio Tuin “Le Monde des Mille Couleurs”, zure Room met Venkelkruid

****

Noordzeevis “Catch of the Day”
Gekonfijt Witloof, Rösti van Bintjes & Knolselder, Jus van Biet en Chayotte, Kervelolie

OF

Bout van Poularde de Bresse “Le Devant” “ Coq au Vin Style”
met Champignons, Spek & Zilveruitjes,
groene Salade met Appel, Aardappelkroketjes

****

Peer “Conférence” uit de Bio Boomgaard, Gemberijs, Chocoladesaus,
Krokant van Cacaonibs