Proef vanaf vanavond ons nieuw Pleasures product

L'Artisan "Méthode tradionelle"

lees meer

Vanaf vandaag in Pakhuis: Brusselse Wafels

lees meer

Suggesties van onze Hoeve "Le Devant"

lees meer

Brasserie Pakhuis verrijkt je studentenleven!

lees meer

Bib Gourmand

Wij zijn zeer blij dat wij voor het elfde opeenvolgende jaar vermeld staan met een 'Bib Gourmand' in de Michelingids 2018 !

Het is tijd voor Asperges!

lees meer

Proef vanaf vanavond ons nieuw Pleasures product

L'Artisan "Méthode tradionelle"

lees meer

Vanaf vandaag in Pakhuis: Brusselse Wafels

lees meer

Suggesties van onze Hoeve "Le Devant"

lees meer

Brasserie Pakhuis verrijkt je studentenleven!

lees meer

Bib Gourmand

Wij zijn zeer blij dat wij voor het elfde opeenvolgende jaar vermeld staan met een 'Bib Gourmand' in de Michelingids 2018 !

Het is tijd voor Asperges!

lees meer

Voorgerechten

Bisque van Kreeft €11,10

Huisgemaakte Garnaalkroketjes met grijze Garnalen, Citroen en gefrituurde Peterselie 1 st. - €13,402 st. - €17,90

Gerookte Noorse Zalm, uit de Noorse Fjorden, die op ambachtelijke wijze gezouten en geroken wordt in een familiebedrijf aan onze kust, geserveerd met Peterselie en Ajuin €14,90

Sint-Jacobsnootjes “à la plancha”, Jus van gebrande Ajuin, Créme van Pastinaak, jonge Scheuten “Le Monde des Mille Couleurs” €17,30

Sashimi van gemarineerde Schotse Zalm, geroosterde Sesam & Nori, Kroepoek, Crème van Zeewier €15,90

Carpaccio van Bietjes "Le Monde des Mille Couleurs", verse Kaas, Mosterdsla, geroosterde Sesam met Sumac en Nori €13,10

Warm Geitenkaasje "Crottin de Chavignol", Slaatje van Wortelen, Komijn, Dadelcrème en jonge Blaadjes uit de Bio Wintertuin €14,30(*) €19,20 

Noordzeekrab, Slaatje van geschaafde Oca en Bloemkool, Dip met “Vadouvan” Specerijen €16,70

Carpaccio van Rundsvlees "West-Vlaams rood" met Parmezaan, Rucola en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus €14,70

Huisbereide Terrine van Ganzenlever, gekarameliseerd met Appel, Compote van rode Ajuin, Veldsla, Brioche €18,90

1/2 Lauw geserveerde Europese blauwe Kreeft (+- 575 gr ) "Belle Vue" met Kropsla, Eitje en Tomaat €28,70

Slaatje van witte Asperges, Tempura van groene Asperges, Kroket van Sushirijst,
Nori, Sesam en Shoyu €16,90

Asperges op Vlaamse Wijze €14,90(*) €21,30

 

 (*) Als hoofdgerecht

 

Vegetarisch

Velouté van Helianthis, fijngesneden jong Koolblad, Pesto van Mosterdblad €9,90

Glutenvrije Spaghetti "Alce Nero" met Prei, Paksoy en Ricotta "Veggie Carbonara"  €13,80(*) €18,80

Seitan Steak “Tamari”, Rijst “black & white” met Palmkool en Shii-take, Slaatje van gemarineerde rode Kool, Daikon en Sesam €19,10

(*) Als hoofdgerecht

 

Al de gerechten op onze kaart kunnen residuen van de wettelijke bepaalde allergenen bevatten. In geval van voedselintolerantie, gelieve dit tijdig bij onze medewerkers aan te geven bij uw bestelling. We doen er alles aan om tegemoet te komen aan uw wensen.