Het Pakhuis-Team wenst u een Gelukkig Nieuwjaar!

Maandag 21 januari zijn wij uitzonderlijk gesloten.
Wij gaan op Teambuilding!

Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

Het Pakhuis-Team wenst u een Gelukkig Nieuwjaar!

Maandag 21 januari zijn wij uitzonderlijk gesloten.
Wij gaan op Teambuilding!

Vacature 'Chef de partie'

Brasserie Pakhuis is dringend op zoek naar een chef de partie die onze keuken doet swingen!

lees meer

Voorgerechten

Bisque van Kreeft €11,10

Huisgemaakte Garnaalkroketjes met grijze Garnalen, Citroen en gefrituurde Peterselie 1 st. - €13,402 st. - €17,90

Gerookte Zalm, uit de Noorse Fjorden, die op ambachtelijke wijze gezouten en geroken wordt in een familiebedrijf aan onze kust, geserveerd met Peterselie en Ajuin €14,90

Sint-Jacobsnootjes “à la plancha”, kort gebakken Grondwitloof, romige Vadouvansaus, Appel en Zuringen “Mille Couleurs” €18,30

Gerookte Haring, Knolselder, Quinoa, Postelein, “Green Ketchup Wakamé” €14,30         

Carpaccio van gedroogd Lendenribstuk “ Dierendonck”, biologische Hennepolie, jonge Scheuten en geschaafde Knolgroenten uit de bio tuin “Le Monde des Mille Couleurs”,  Crème van Geitenkaas €18,30

Skrei de Noorse Winterkabeljauw
Sashimi van Skreihaasje, warme Jus van Kokkels, gemarineerde Pompoen, Postelein €16,90

Crème brulèe van Kippenlevertjes “ Le Devant”, Pickle van Ajuintjes, Perenstroop, krokante Pastinaak €13,30

Warm Geitenkaasje “Crottin de Chavignol”, Appeltjes met Dadel en Tijm, jonge Slablaadjes “Le Monde des Mille Couleurs” met rode Biet en Zuurdesemcroutons €14,30(*) €19,20 

Carpaccio van Rundsvlees "West-Vlaams rood" met Parmezaan, Rucola en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus €14,70

Huisbereide Terrine van Ganzenlever gemarmerd met Dadel - en Vijgenbrood, Gelei van Kweepeer, Veldsla, Brioche €18,90

1/2 Lauw geserveerde Kreeft (+- 575 gr ) "Belle Vue" met Kropsla, Eitje en Tomaat €27,30

 

 (*) Als hoofdgerecht

 

Vegetarisch

Soep van Knolselder uit de Bio Tuin, Crème van Ajuin en Barbarakers €9,90

Pasta “Ravioli” gevuld met Spinazie en Ricotta, Crème van geroosterde Pastinaak, Kaas “Pas de Rouge” en Barbarakers €14,30

Tzay, 100 % plantaardig produkt op basis van gedroogde Tofu
Roergebakken Tzay en Wintergroenten “Le Monde des Mille Couleurs”, ”Pickle” van Gember, Pompoen en rode Ajuin €15,20

 

 

Al de gerechten op onze kaart kunnen residuen van de wettelijke bepaalde allergenen bevatten. In geval van voedselintolerantie, gelieve dit tijdig bij onze medewerkers aan te geven bij uw bestelling. We doen er alles aan om tegemoet te komen aan uw wensen.