自制奧斯坦德蝦肉卷與香草
Huisgemaakte Oostendse garnaalkroketten met peterselie
自家醃制三文魚
Huisgemarineerde zalm
薄片生牛肉, 火箭菜, 巴馬遜芝士
Rundscarpaccio met rucola en parmezaanse kaas
有机菜例湯
Dagsoep met bio-groenten
時令不同種類頭盤
Verschillende voorgerechten volgens marktaanbod en seizoen
法國生蚝
Fines de Claires
Kara Savi by Gillardeau
Spéciales by Gillardeau
Vertes des Bardières
時令不同種類生蚝 荷蘭生蚝
Verschillende andere soorten oesters volgens marktaanbod en seizoen
招牌拼盤: 6隻 生蚝, 大蝦, 海螺, 皺紋螺, 灰色小蝦
Plateau ‘Dock’s’: 6 oesters, gamba’s, wulken, kreukels, grijze garnalen
皇家拼盤: 6隻生蚝, 大蝦, 海螺, 皺紋螺, 灰色小蝦, 小龍蝦, 1/2 北海蟹
Plateau ‘Royal’: 6 oesters, gamba’s, wulken, kreukels, grijze garnalen, langosutines, ½ Noordzeekrab
貴族拼盤: 6隻生蚝, 大蝦, 海螺, 皺紋螺, 灰色小蝦, 小龍蝦, 1/2北海蟹, 1/2龍蝦
Plateau ‘Prestige’: 6 oesters, gamba’s, wulken, kreukels, grijze garnalen, langoustines, ½ Noordzeekrab, ½ kreeft
北海龍利, 煎或燒
Noordzeetong, gebakken of gegrild
香煎銀雪魚, 時令配菜
Gebakken kabeljauw, seizoensgarnituur
時令不同魚類
Verschillende andere visgerechten volgens marktaanbod en seizoen
凍龍蝦, ½ 隻, 1 隻
Kreeft, Belle-Vue of Gegrild
生免治牛肉配薯條, 及沙拉菜
Rundstartaar met frietjes en gemengde salade
燒牛扒, 沙拉菜, 薯條, 蛋黃醬汁
Gegrilde steak, krokante salade, frietjes, bearnaise saus
豬小腿配根德市芥茉汁
Varkenshammetje met Gentse Tierenteynmosterd
時令不同肉類
Verschillende andere soorten vlees volgens marktaanbod en seizoen
香煎布雷斯鸡胸肉配時令蔬菜
Gebakken filet van Bressekip van eigen hoeve, seizoensgarnituur
低溫醃制布雷斯雞腿配時令蔬菜
Gekonfijte bout van Bressekip van eigen hoeve, seizoensgarnituur
Restaurant Pakhuis
Schuurkenstraat 4
9000 Gent
09/223 55 55