14u15-18u00
Lunch Menu
Dinsdag 21 Mei
Stel zelf uw lunch samen met een voorgerecht en een hoofdgerecht naar keuze voor €19.50 *
Ijsgekoelde Bietensoep (veggie)
met Appel en Gember
OF
Charcuterie “Le Devant”
Radijs, groene Appel, krokante Ui en Krulsla
*****
Kort gebakken Berloumi (veggie)
Quinoasalade met Paprika, Asperge en Waterkers, Labneh
OF
Pasta “Penne”
met gerookt Spek “Le Devant” & Parmezaan, Courgette & Rucola
OF
Schotse Zalm (+5€)
gepocheerd, Venkel-Saffraan Bouillon, geprakte Aardappelen met Paksoi
*Volgens beschikbaarheid
* Niet beschikbaar voor groepen
Menu Pakhuis
€45.50
Romige Aspergesoep, Kervelcoulis
****
Zalmfilet “à la plancha”
jonge Venkel en Lamsoor, Mousseline van Bintjes,
Salsa van groene Kruiden en Pijpajuin
****
Panna Cotta van Advocaat,
Rabarbercompote & gekarameliseerde Cacaonibs
Marktmenu
€ 57.50
6 diepe Oesters volgens Marktaanbod
OF
Sashimi van licht geroosterde Zalmsuprème,
Sesam & Algencrumble, gepekelde Groenten, Mierikswortelmayonaise
****
Noordzeevis “Catch of the Day, bio pasta “Tagliatelle“
met witte Asperges, Kervel en « Crème Bressane“, Waterkers
OF
Poulet de Bresse AOP “Le Devant”
Lente “Vol O Vent” van Bressekip, romige Kippenjus met Daslook, Champignons, groen en witte Asperges, Kalfsgehaktballetjes, Aardappelkroketjes
****
Kaastaart van verse Kaas
met Speculoos, Vruchtencoulis