14u15-18u00

Lunch Menu

Dinsdag 21 Mei

   Stel zelf uw lunch samen met een voorgerecht en een hoofdgerecht naar keuze voor €19.50 *

Ijsgekoelde Bietensoep (veggie)
met Appel en Gember

OF

Charcuterie “Le Devant”
Radijs, groene Appel, krokante Ui en Krulsla

 *****

Kort gebakken Berloumi (veggie)
Quinoasalade met Paprika, Asperge en Waterkers, Labneh

OF

Pasta “Penne”
met gerookt Spek “Le Devant” & Parmezaan, Courgette & Rucola

OF

Schotse Zalm (+5€)
gepocheerd, Venkel-Saffraan Bouillon, geprakte Aardappelen met Paksoi

*Volgens beschikbaarheid
* Niet beschikbaar voor groepen

Menu Pakhuis

€45.50 

Romige Aspergesoep, Kervelcoulis

****

Zalmfilet “à la plancha”
jonge Venkel en Lamsoor, Mousseline van Bintjes,
Salsa van groene Kruiden en Pijpajuin

****

Panna Cotta van Advocaat,
Rabarbercompote & gekarameliseerde Cacaonibs

Marktmenu

   € 57.50

6 diepe Oesters volgens Marktaanbod

 OF

Sashimi van licht geroosterde Zalmsuprème,
Sesam & Algencrumble, gepekelde Groenten, Mierikswortelmayonaise 

****

Noordzeevis “Catch of the Day, bio pasta “Tagliatelle“
met witte Asperges, Kervel en « Crème Bressane“, Waterkers


OF

Poulet de Bresse AOP “Le Devant”
Lente “Vol O Vent” van Bressekip, romige Kippenjus met Daslook, Champignons, groen en witte Asperges, Kalfsgehaktballetjes, Aardappelkroketjes

****

Kaastaart van verse Kaas
met Speculoos, Vruchtencoulis