Ontdek onze
eerlijke keuken.

Ferme Le Devant

Pakhuis is al enkele jaren trotse eigenaar van zijn eigen boerderij ‘Le Devant’, gelegen in het hartje van de Bressestreek. Op deze boerderij worden producten zoals Poulet de Bresse, parelhoenen, Hampshire Down lammeren & Bayeux varkens met veel respect, zorg en volgens de hoogste kwaliteitsnormen gekweekt. Op onze kaart kan je naast onze eigen boerderijproducten ook onze eigen signature oesters, bier, wijn & champagne terugvinden. Producten die we met veel trots aan jullie voorschotelen.

Bressekip op een groene weide op boerderij Ferme Le Devant tijdens zonsopgang met mistige achtergrond en bomen.
Twee mannen op boerderij Ferme Le Devant bij zonsopgang, een houdt een kip vast, de ander kijkt toe.
Ferme Le Devant

Chef Koen Lefever

’Respect voor het product, voor het seizoen en voor de gast aan tafel’

Een chef in een wit chef-koksmantel kijkt nadenkend omhoog in een professionele keuken.

Koen Lefever, de chef van brasserie Pakhuis uit zijn respect voor de producten die worden gebruikt in de brasserie. Koen staat al sinds 2004 achter het fornuis van onze brasserie en legt nog steeds de nadruk op het aanbieden van de allerbeste kwaliteit.

Le Monde des Mille Couleurs

Twee mannen staan in een groen veld met grote planten. Eén man houdt een grote bundel kolen. Ze lijken te praten of samen iets te bekijken.

‘Om producten te beheersen moet je ze ook begrijpen’

Op zoek naar de allerbeste en meest eerlijke producten, kwam chef Koen Lefever in contact met Dries Delanote van de bio-boerderij 'Le Monde des Mille Couleurs'. De boerderij is gelegen in de Westhoek van ons land waar eigenaar Dries er boert volgens de traditionele manier. Zonder industriële methoden laat hij er de natuur zijn gang gaan.

Mille Couleurs
Een hand plukt kleine geel-oranje tomaten van een rank.

Oesters

Persoon die een oester opent met een mes.

Topkweker Véronique Gillardeau ontwikkelde de Kara Savi.

Een Franse oester op smaak gebracht langs de kustlijn van het graafschap Kerry. De terroir of beter gezegd de 'merroir' bepaalt de aparte smaak van deze oester.

Kara Savi

Oesters die uit het water worden gehaald.

Benoît Massé uit Marennes Oléron ontwikkelde speciaal voor Pakhuis onze signatuuroester.

Verte des Bardières

Oesters op een bedje van ijs, met een partje citroen.