
14u15-18u00
Woensdag 26 Maart
Stel zelf uw lunch samen met een voorgerecht en een hoofdgerecht naar keuze voor €20.50 *
Velouté van Peterseliewortel & Pastinaak (veggie)
Zuurdesemcroutons
OF
Kaaskroket
OF
5 diepe Oesters volgens Marktaanbod (+3€)
*****
Kort gebakken Berloumi (veggie)
geroosterde zoete Aardappel, Kropsla, Coulis van Erwtjes & Munt
OF
Saltimbocca
Kalfslapje met Ham “Le Devant” en Salie, Pasta “Penne”,
“Sauce vierge” met gekonfijte Tomaat, gele Biet, Radijs en Pijpajuin
OF
Quenelles van Noordzeevis “Catch of the Day”
in een Vissoep met Broccoli en Aardappelgnocchi
*Volgens beschikbaarheid & enkel geldig van maandag t.e.m. vrijdag
* Niet beschikbaar voor groepen boven de 10 personen
Lunch Menu
Menu Pakhuis
€47.00
5 diepe Oesters volgens Marktaanbod
OF
Kervelsoep, zure Room “Bressane”
****
Zalmfilet “à la plancha”,
Selder-Vermouthsaus met Brunoise van Groenten uit de bio Wintertuin ,
Mousseline van Bintjes met Vadouvan Specerijen
****
Drie soorten Mousse met Belgische Chocolade
Marktmenu
€ 58.00
Oesters “Sélection de Normandie Patrick Liron”
3 diepe Oesters „St-Vaast“ & 3 diepe Oesters „Utah Beach“
OF
Gedroogde Ham van onze Hoeve “ Le Devant”, Buffelmozzarella met Slaatje van Oca, Radijs en Chayotte, Rucola en Postelein
****
Noordzeevis “Catch of the Day, Jus van geroosterde Winterprei met « Crème Bressane », Aardappelmousseline met Spinazie, Crumble van gebrande Boter en Kappertjes
OF
Bout van Bressekip AOP “Le Devant”, gestoofd met “Oriental” Specerijenblend, Couscous met Groenten uit de bio Tuin « Le Monde des Mille Couleurs », Yoghurtsaus met Citrus
****
Huisbereide Javanais