14u15-18u00

Donderdag 13 November

 
 Stel zelf uw lunch samen met een voorgerecht en een hoofdgerecht naar keuze voor €20.50 *

Courgettesoep (veggie)
Crème “Bressane”

OF

Toast met verse Schapenkaas
Radijs en Veldsla

OF

       5 Oesters volgens Marktaanbod (+2.50€)

*****

Auberginekroket (veggie)
met Tomatenkimchi & Bulgursalade

OF

Braadworst
met Appelcompote en Aardappelpuree

OF

    Fish & Chips (+ 4€)
Gepaneerde Visreepjes “Catch of the Day”, Tartaarsaus,
Coleslaw van Spitskool, gefruite Aardappelschijfjes

* Onze daglunch kan niet gereserveerd worden en is enkel te verkrijgen volgens beschikbaarheid van maandag t.e.m. vrijdag
* Niet beschikbaar voor groepen boven de 10 personen

Lunch Menu

Een bord met kip, groente en saus, versierd met peterselie. Op de achtergrond wijn en een mes, bestek en een gedekte tafel.

Menu Pakhuis

€47.00 


Velouté van Bloemkool uit bio Tuin met Parmezaan, Zuurdesemcroutons en Tijmolie

****

Zalmfilet “à la plancha”, Flan van Warmoes met Ricotta, gestoomde nieuwe Aardappeltjes, blanke Botersaus met Bieslook

****

Drie soorten Mousse met Belgische Chocolade

Gerecht met bloemen en groene kruiden op een wit bord.

Marktmenu

   € 58.00

3 diepe Oesters Cuvée Prestige,
P4, Maison Massé & 3 platte Oesters Les Zélandes 0000, Sinke

 OF

Carpaccio van Rundsvlees “West-Vlaams Rood” met Parmezaan, Rucola
en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus

****

Noordzeevis “Catch of the Day, gegrild, Citroen-Ansjovisboter, bio Pasta “Lumache”, Venkel en Paprika
OF

Filet van Parelhoen “Le Devant”, op Karkas gebraden, Grondwitloof, Puree van Knolselder & Bintjes, Braadjus met platte Peterselie

****

“Conférence” Peer uit de bio tuin met Karamelijs,
Walnoten en Chocoladesaus

Het logo van Pakhuis restaurant.