14u15-18u00

Woensdag 30 April

   Stel zelf uw lunch samen met een voorgerecht en een hoofdgerecht naar keuze voor €20.50 *

Aspergesoep met Kervelolie (veggie)

OF

Ingelegde Haring,
slaatje Radijs, Appel en rode Ajuin, Mierikswortelroom

OF

Gedroogde Schouderham “Le Devant”(+2€)
Meloen en Rucola

*****

Paprika gevuld met Belgische Cacioricotta (veggie)
gekonfijte Tomaat, Olijven en Pijpajuin, Tomatensaus

OF

Gebraiseerde Rundstong
Stoemp van Bintjes met Bloemkool en Emmenthaler Kaas, Picklessaus

OF

Gestoomd Bloemkoolblad gevuld met Zalm,
(+3€)
Rijst, Paprika en Venkel, Vadouvansaus

*Volgens beschikbaarheid & enkel geldig van maandag t.e.m. vrijdag
* Niet beschikbaar voor groepen boven de 10 personen

Lunch Menu

Menu Pakhuis

€47.00 


Kervelsoep, zure Room “Bressane”

****

Noordzeevis “Catch of the Day, Jus van geroosterde Winterprei met « Crème Bressane », Aardappelmousseline met Spinazie, Crumble van gebrande Boter en Kappertjes

****

Panna Cotta met Hazelnootpasta, Coulis van Mandarijn & Crumble van Peperkoek

Marktmenu

   € 58.00

6 diepe Oesters „Amulette“, P5, Famille Boutrais, Bretagne

 OF

Gedroogde Ham van onze Hoeve “ Le Devant”,  Buffelmozzarella,
Tartaar van gele Biet, Radijs en Chayotte, pittige Blaadjes

****

Zalmfilet “à la plancha”,  witte Asperges, geprakte Aardappelen met Lamsoor, Bieslooksaus

OF

Lente “Vol O Vent” van Bressekip, romige Kippenjus met Daslook, Champignons, Asperges en Kalfsgehaktballetjes, Aardappelmousseline met Spinazie

****

Kaastaart van verse Kaas met Speculoos, Vruchtencoulis