14u15-18u00

Maandag 24 November

 
 Stel zelf uw lunch samen met een voorgerecht en een hoofdgerecht naar keuze voor €20.50 *

Tomaat-Venkelsoep (veggie)

OF

Coppa van onze Hoeve “Le Devant”
Veldsla met geschaafde Radijs en Pijpajuin

OF

       5 Oesters volgens Marktaanbod (+2.50€)

*****

Flan van Warmoes uit de bio Tuin met Ricotta (veggie)
Salsa van Kerstomaat

OF

Parmentier van “pulled Chicken”
met Wortel, Pastinaak en Aardappelmousseline, Kippenjus met Peterselie

OF

Noordzeevis “Catch of the Day” (+5€)
 « à la plancha », gekonfijte Venkel, Coulis van groene Paprika en Aardappelpuree

* Onze daglunch kan niet gereserveerd worden en is enkel te verkrijgen volgens beschikbaarheid van maandag t.e.m. vrijdag
* Niet beschikbaar voor groepen boven de 10 personen

Lunch Menu

Een bord met kip, groente en saus, versierd met peterselie. Op de achtergrond wijn en een mes, bestek en een gedekte tafel.

Menu Pakhuis

€47.00 


Velouté van Bloemkool uit bio Tuin met Parmezaan, Zuurdesemcroutons en Tijmolie

****

Zalmfilet “à la plancha”, Stoemp van gestoofd Grondwitloof & “Jeanette” Aardappelen, witte Wijnsaus met Kervel

****

Drie soorten Mousse met Belgische Chocolade

Gerecht met bloemen en groene kruiden op een wit bord.

Marktmenu

   € 58.00

3 diepe Oesters Cuvée Prestige,
P4, Maison Massé & 3 platte Oesters Les Zélandes 0000, Sinke

 OF

Hazenpaté “Dierendonck“, Kweeperengelei, Veldsla & Bietjes, Zuurdesemtoast

****

Noordzeevis “Catch of the Day”, Dashi Bouillon, “Basmati Rijst”, Pickle van Komkommer en Aubergine, geschaafde Knolgroenten “Le Monde des Mille Couleurs”
OF

Bout van Parelhoen “Le Devant” “ Coq au Vin Style” met Champignons, Spek & Zilveruitjes, groene Salades met Daikon & Appel, Aardappelkroketjes

****

“Conférence” Peer uit de bio tuin met Karamelijs,
Walnoten en Chocoladesaus

Het logo van Pakhuis restaurant.