
14u15-18u00
Woensdag 30 April
Stel zelf uw lunch samen met een voorgerecht en een hoofdgerecht naar keuze voor €20.50 *
Aspergesoep met Kervelolie (veggie)
OF
Ingelegde Haring,
slaatje Radijs, Appel en rode Ajuin, Mierikswortelroom
OF
Gedroogde Schouderham “Le Devant”(+2€)
Meloen en Rucola
*****
Paprika gevuld met Belgische Cacioricotta (veggie)
gekonfijte Tomaat, Olijven en Pijpajuin, Tomatensaus
OF
Gebraiseerde Rundstong
Stoemp van Bintjes met Bloemkool en Emmenthaler Kaas, Picklessaus
OF
Gestoomd Bloemkoolblad gevuld met Zalm, (+3€)
Rijst, Paprika en Venkel, Vadouvansaus
*Volgens beschikbaarheid & enkel geldig van maandag t.e.m. vrijdag
* Niet beschikbaar voor groepen boven de 10 personen
Lunch Menu
Menu Pakhuis
€47.00
Kervelsoep, zure Room “Bressane”
****
Noordzeevis “Catch of the Day, Jus van geroosterde Winterprei met « Crème Bressane », Aardappelmousseline met Spinazie, Crumble van gebrande Boter en Kappertjes
****
Panna Cotta met Hazelnootpasta, Coulis van Mandarijn & Crumble van Peperkoek
Marktmenu
€ 58.00
6 diepe Oesters „Amulette“, P5, Famille Boutrais, Bretagne
OF
Gedroogde Ham van onze Hoeve “ Le Devant”, Buffelmozzarella,
Tartaar van gele Biet, Radijs en Chayotte, pittige Blaadjes
****
Zalmfilet “à la plancha”, witte Asperges, geprakte Aardappelen met Lamsoor, Bieslooksaus
OF
Lente “Vol O Vent” van Bressekip, romige Kippenjus met Daslook, Champignons, Asperges en Kalfsgehaktballetjes, Aardappelmousseline met Spinazie
****
Kaastaart van verse Kaas met Speculoos, Vruchtencoulis