14u15-18u00
Vrijdag 7 November
Stel zelf uw lunch samen met een voorgerecht en een hoofdgerecht naar keuze voor €20.50 *
Tomatensoep (veggie)
Crème “Bressane”
OF
Toast met verse Kaas, Radijs en Veldsla
OF
5 Oesters volgens Marktaanbod (+2.50€)
*****
Groentenburger (veggie)
met gelakte Shiitake, Pompoenhumus en Spitskoolsla
OF
Witloofrolletjes
Grondwitloof met Beenham en Emmenthalersaus, Mousseline van Bintjes
OF
Huisgemaakte Visburger van Noordzeevis “Catch of the Day”
Tomaat “Kimchi”, Salade & Aardappelwedges
* Onze daglunch kan niet gereserveerd worden en is enkel te verkrijgen volgens beschikbaarheid van maandag t.e.m. vrijdag
* Niet beschikbaar voor groepen boven de 10 personen
Lunch Menu
Menu Pakhuis
€47.00
Velouté van Bloemkool uit bio Tuin met Parmezaan, Zuurdesemcroutons en Tijmolie
****
Zalmfilet “à la plancha”, Flan van Warmoes met Ricotta, gestoomde nieuwe Aardappeltjes, blanke Botersaus met Bieslook
****
Drie soorten Mousse met Belgische Chocolade
Marktmenu
€ 58.00
3 diepe Oesters Cuvée Prestige,
P4, Maison Massé & 3 platte Oesters Les Zélandes 0000, Sinke
OF
Carpaccio van Rundsvlees “West-Vlaams Rood” met Parmezaan, Rucola
en romige Mayonaise met Mosterd en Worcestershiresaus
****
Noordzeevis “Catch of the Day, gegrild, Citroen-Ansjovisboter, bio Pasta “Lumache”, Venkel en Paprika
OF
Filet van Parelhoen “Le Devant”, op Karkas gebraden, Grondwitloof, Puree van Knolselder & Bintjes, Braadjus met platte Peterselie
****
“Conférence” Peer uit de bio tuin met Karamelijs,
Walnoten en Chocoladesaus