14u15-18u00

Woensdag 26 Maart

   Stel zelf uw lunch samen met een voorgerecht en een hoofdgerecht naar keuze voor €20.50 *

Velouté van Peterseliewortel & Pastinaak (veggie)
Zuurdesemcroutons
OF

Kaaskroket

OF

5 diepe Oesters volgens Marktaanbod (+3€)

*****

Kort gebakken Berloumi (veggie)
geroosterde zoete Aardappel, Kropsla, Coulis van Erwtjes & Munt
OF

Saltimbocca
Kalfslapje met Ham “Le Devant” en Salie, Pasta “Penne”,
“Sauce vierge” met gekonfijte Tomaat, gele Biet, Radijs en Pijpajuin

OF

Quenelles van Noordzeevis “Catch of the Day”
in een Vissoep met Broccoli en Aardappelgnocchi

*Volgens beschikbaarheid & enkel geldig van maandag t.e.m. vrijdag
* Niet beschikbaar voor groepen boven de 10 personen

Lunch Menu

Menu Pakhuis

€47.00 

5 diepe Oesters volgens Marktaanbod
OF
Kervelsoep, zure Room “Bressane”

****

Zalmfilet “à la plancha”, 
Selder-Vermouthsaus met Brunoise van Groenten uit de bio Wintertuin ,
Mousseline van Bintjes met Vadouvan Specerijen

****

Drie soorten Mousse met Belgische Chocolade

Marktmenu

   € 58.00

Oesters “Sélection de Normandie Patrick Liron”
3 diepe Oesters „St-Vaast“ & 3 diepe Oesters „Utah Beach“

 OF

Gedroogde Ham van onze Hoeve “ Le Devant”,  Buffelmozzarella met Slaatje van Oca, Radijs en Chayotte, Rucola en Postelein

****

Noordzeevis “Catch of the Day, Jus van geroosterde Winterprei met « Crème Bressane », Aardappelmousseline met Spinazie, Crumble van gebrande Boter en Kappertjes

OF

Bout van Bressekip AOP “Le Devant”, gestoofd met “Oriental” Specerijenblend, Couscous met Groenten uit de bio Tuin « Le Monde des Mille Couleurs », Yoghurtsaus met Citrus

****

Huisbereide Javanais